Ulkomaalaisen työntekijän palkkaaminen

Ulkomaalaisen työntekijän palkkaaminen elintarviketeollisuuteen

Elintarviketeollisuudessa, kuten teollisuudessa yleisesti, on akuutti työntekijäpula. Perinteiset suomalaiset alan yritykset ovat uuden edessä huomatessaan, ettei kotimaista työvoimaa ole saatavissa menneiden vuosien tapaan. Tuotantolaitosten on pyörittävä ja käsin tehtävää tuotantotyötä on tehtävänä runsaasti.

Monikulttuurisuus tuo työyhteisöihin uusia näkökulmia, erilaista sosiaalista kanssakäymistä, jatkuvaa kielitaidon ylläpitoa ja kehittämistä.

Ulkomaalaisen työntekijän palkkaamisesta hyötyy parhaimmillaan koko työyhteisö. Asioihin pitää valmistautua ja perehtyä kuitenkin huolellisesti.

Monikulttuurisen työyhteisön parissa jo vuosia työskennelleenä voin auttaa yritystäsi tekemästä virheitä, joita usein ilmenee ja jotka voidaan huolellisella prosessilla hyvin välttää.

Tutustu usein esitettyihin kysymyksiin ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›
Soita